Morgonpromenad ♥♥

Mamma väckte mig 6 för att vi skulle gå på powerwalk (pust..). Det var iaf skönt när man väl kom ut + att det är ett skönt sätt att starta dagen på. 
Nu ska jag på min prao, Dansens hus. Vi får se hur det går! 
 
 

Helgen ♥♥♥

Åå har haft en så härlig helg. I fredags var jag med Vendela ett litet tag men vi gjorde inte så mycket utan åt lite glass med jordgubbar, cyklade och satt i hennes skola men det vara bara så skönt att inte göra nåt speciellt. I lördags fyllde min mamma år så min mormor och morfar kom till oss vid 2 och då gick vi till Grodan och åt lunch. 
Resten av eftermiddagen gick vi på stan lite och sen gick vi hem och åt en jätte god middag. Jag gav mamma att vi två ska gå på pedikyr. 
Idag har vi varit på djurgården, gått till kyrkan (inför konfan) och ätit en underbar lunch ute i solen. 
Så härlig helg men imorgon är det prao som gäller!
 
Jordgubbstårtan jag gjorde♥
 
 

Hellooo

Hej hej! Har egentligen inget speciellt att skriva utan vill mest bara göra nåt annat än att plugga engelska (har gjort typ 90 frågor och har hälften kvar). 
 
Idag hade jag lång dag som varje torsdag. Det som var ++ var det underbara vädret och att jag skulle till tandläkarn så missade lite av skolan. 
Efter skolan åkte jag tunnelbana med Andi, Isak och Emma och sen gick jag hem. Jag var hemma i typ 10 minuter och sen cyklade jag till Vendela. Vi har fixat kläder och hennes hår till imorgon då hon tydligen hade "gatsby dag". Hon blev jätte fin tillslut...
 
En liten bild från italien även om jag tycker den är ganska ful men hade ingen annan att lägga upp!