"piffa" upp en outfit

Godmorgon!
Tänkte tipsa om en sak. Ja såklart är det om kläder men iaf så om hartyp en grå kofta och ett par svarta/vita byxor är det snyggt att göra nåt enkelt som typ fina skor, väska med färg, sjal eller nåt liknande för att göra den roligare och det är snyggt om man har något med färg!
 
Exempel
 
 
the shoes make the outfit
 
 

Min december-lista

♥ Baka pepparkakor och julgodis och såklart göra ett pepparkakshus! 
 
♥ Julpynta hela huset och även trädgården. Tycker det är så fint när alla hus är täckta av snö och lampor som lyser i träden och på staketen. Världens julstämning. 
 
♥ Köpa julklappar.
 
♥ Mysa framför brasan med en kopp te och Alex medans det snöar utanför. 
 
 
 
♥ Plugga så att jag får upp mina betyg, behövs verkligen! hehe
 
♥ Ha så sjukt kul med mina vänner, vill verkligen använda mina klänning som jag fick av Alex haha! Festsugen!
 
♥ Kolla på många serier, speciellt awkward som är skitbra! Sen ska jag även kolla på mysiga filmer men filmer kan jag inte kolla på själv, hatar det.. Så får tvinga någon att kolla med mig haha 
 
♥ Använda många stora mysiga tröjor nu på vintern när det blir kallt och goosa i dem. 
 
 
♥ Fira julafton med min fina släkt, äta godgod julmat, umgås och öppna juklappar. Hälsa på tomten ska jag också göra såklart! 
 
♥ Åka pulka! Det roligaste som finns ju haha! 
 
♥ I december ska jag även lära mig att åka skridskor. Perfekt att jag bor precis vid vattnet så det är bara ut och köra!
 
♥ Alltid ha massa ljus tända, det gör allt så mycket mysigare och julstämningen blir hur bra som helst. 
 
 
/ Emma ♥ 

Vanlig onsdag

Hej bloggen!
Kort om dagen. Gick till skolan, stannade i två timmar för att fixa min bro på tekniken och sen när klockan var 4 åkte jag hem. Verkligen jätte tråkigt!
Jag har haft jätteont i magen sen när jag kom hem. Vet inte varför men hoppas det går över för när jag har ont i magen sväller den upp haha, jätte jobbigt!
 
 
När kommer snön??