5 ja-tips & 5 nej-tips

Ja:
- Fina/gulliga/eleganta necessärer till tex smik, smycken, nagellack är så himla fint! Att ha dem i väskan eller stående på någon bra plats i rummet gör att allt blir så mycket finare enligt mig. 
 
- För att bli av med småhår som sticker upp överallt så han du ta en ren tandborste och spraya lite hårspray på den. Kamma ner småhåren med tandborsten så försvinner småhåret!
 
- Dina fransar kommer lättare hålla sig böjda under hela dagen med en vattenfast mascara då den inte är lika "tung" på ögonfransarna.
 
- Om du använder bus (brun utan sol) och får fläckar på tex händerna som inte går bort kan du pröva att ta lite tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låta det verka i ca 10 minuter. 
 
- Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbrädden och gör att naglarna växer snabbare. 
 
Nej:
- Nej till squats utan uppvärmning! Folk säger att dem brukar göra bla squats innan dem går och lägger sig utan att värma upp vilket skadar knäna så otroligt mycket. Gör absolut inte squats utan uppvärmning då knäna slits ut sjukt snabbt och mycket. 
 
- Om du vill gå ner i vikt ska du verkligen inte satsa på att inte äta eller skippa vissa måltider. Nej istället ska du satsa på att äta fler små måltider om dagen som innehåller bra saker. Det kan sluta med att du äter 7-9 måltider om dagen. 
 
- Nejnejnejj blek inte håret inte håret med citron, det slits så sjuuktotroligt mycket. Du måste hålla på ett bra tag också för att se resultat, not worth it. 
 
- Idag är det ett sorts "mode" att träna och vara fit. När man är 14/15 har man seriöst hela livet kvar att börja träna och bli så kallat fit. Visst det är bra att träna men taaa deeet luugnt snälla haha! Du kan träna för din hälsas skull men kom igen du är ung... Man måste inte ha en tränad kropp när man är i vår ålder. Anser jag. Sen får ni självklart tycka vad ni själva tycker men jag tycker iaf nej till folk i min ålder som tränar sjuuukt mycket, inte äter ordentligt osv bara för att se bra ut. 
 
 
/Emma
 
 
 

Kommentera här: